Хисарлъка става фестивален град с музика, коктейли и много атракции за децата

Хисарлъка става фестивален град с музика, коктейли и много атракции за децата

На 24 юли Кюстендил ще е празник на интерактивни преживявания. През слънчевите дни в местността Хисарлъка ще се съчетаят удоволствието от музика и изкуство. Красивата средновековна крепост е мястото за среща. Най-атрактивното място в местността ще се превърне в сцена .

По време на Хисарлъка Experience кадифеният глас на Белослава ще завладее античната крепост. Публиката ще се потопи в музика преливаща от джаз и фънки звучене. Певицата с чувствен глас ще излезе на сцената и ще чуем обичани нейни песни и парчета от новия ѝ албум.

Абсолютните виртуози в рок музиката у нас, група JEREMY? ще вземат участие в празника за града. През 2016 г. инди рок групата подгряват легендите QUEEN преди концерти, които са част от европейското им турне. През годините JEREMY? печелят ред престижни награди, като признание за музиката, която правят.

Заедно с тях на сцената ще чуем и музика от DJ Ilko, който ще води музикално през целия ден.

Освен прекрасната, разнообразна музика, която ще звучи, за децата са подготвили различни активности. За малчуганите ще има занимания, които ще ги направят преки участници и творци в събитието. Местността “Хисарлъка” ще се превърне във фестивален град, в който ще се леят коктейли, забъркани от музика и усмивки.
В зоната за отдих ще има коктейлен бар, Food truck-ове и кътчета за почивка в бохемски стил, а организирана изложба от местния художник Евгени Серафимов ще зарадва и почитателите на изкуството.

Събитието ще се проведе в гр. Кюстендил, крепост Хисарлъка и се осъществява с подкрепата на община Кюстендил.Входът е свободен.

du1.jpg